AVÍS LEGAL

I - Objecte
Aquest lloc web proporciona informació sobre l'empresa PLANTERS FAURA S.L. situada a la Carretera de Molins de Rei a Rubí, km 2600, 08754 EL PAPIOL (Barcelona).

II - Propietat Intel·lectual
Tots els continguts d'aquesta web, incloent, entre uns altres, imatges, logotips, textos així com els noms de domini www.plantersfaura.cat, www.plantersfaura.com són propietat de PLANTERS FAURA S.L. La reproducció total o parcial dels continguts presentats en aquesta pàgina web no es pot fer sense autorització prèvia de l'editor.

III - Privadesa i Protecció de Dades
En cas de que vostè estableixi algun tipus de comunicació amb el Titular, ja sigui per telèfon, fax, correu ordinari o electrònic, les seves dades seran guardades i incloses en un fitxer propietat del titular, amb la finalitat de respondre a la seva consulta, suggeriment o queixa. Fora dels casos legalment establerts, les seves dades no seran comunicades ni cedides a tercers sense el seu consentiment exprés.
Així mateix, en establir contacte amb el lloc web, el nostre servidor reconeix i emmagatzema: la seva IP; l'adreça del lloc web a través del com s'ha accedit a aquest lloc web; l'identificador i la versió del navegador; el sistema operatiu que utilitza, i els termes consignats en el seu motor de cerca per arribar a la nostra pàgina web. Aquestes dades no són gens especial, de manera que molts servidors els identifiquen de forma automàtica. El coneixement d'aquestes dades ens permet adaptar el nostre contingut per oferir la millor compatibilitat, depenent del seu navegador i el seu sistema operatiu. A més, ens fa possible buscar fórmules per augmentar el tràfic a la nostra pàgina web. En aquest sentit, la consulta de les estadístiques ens permet avaluar la nostra posició en els cercadors.

IV - Limitació de Responsabilitat
Els continguts d'aquest lloc web s'ofereixen amb una finalitat informativa i divulgativa. No constitueixen ni substitueixen un assessorament professional, per la qual cosa el Titular s'eximeix de qualsevol responsabilitat, directa o indirecta, que pogués derivar-se de l'ús o aplicació de la informació d'aquesta web fora dels seus propòsits. Els enllaços (hipervincles) o continguts de tercers que apareixen en aquesta web es faciliten amb la finalitat d'ampliar la informació. La seva inclusió no implica l'acceptació d'aquests continguts, ni l'associació del Titular amb els responsables d'aquestes pàgines web, per la qual cosa rebutja tota responsabilitat en relació amb els mateixos.

V - Modificacions i Actualitzacions
El Titular es reserva la facultat d'efectuar, a qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d'aquesta, així com de les presents Condicions d'Ús.

VI - Drets d'Accés, Rectificació, Cancelació i Oposició
Vd. Podrà exercir en qualsevol moment i de forma gratuïta els seus drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos dirigint-se a PLANTERS FAURA S.L. Carretera de Molins de Rei a Rubí, km 2600, EL PAPIOL, o bé a través de la nostra direcció de correu electrònic: info@plantersfaura.com.